Tervetuloa kotailemaan!

Vielä riittää rakennuspuuhaa ympäristössä, mutta kota itsessään on vihdoin valmiina ottamaan asiakkaita. Ensimmäisiä asiakastulia on jo polteltukin, ja syksyn hämärtyessä tunnelmasta pääsee nauttimaan aina vain aiemmin. Kodan viereen on tulossa myös ulkotulipaikka, jossa voimme jatkossa nauttia kauniista ilmasta myös kodan ulkopuolella.

Voimme keitellä valmennuksen ohella myös nokipannukahvit, ja nauttia ne näistä iki-ihanista kotimaisista ja käsintehdyistä kuksista. Yritys- ja ryhmävalmennusten oheen on sovittavissa myös erilaisia suolapaloja, tai suunmyötäistä makeata. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Kodan penkeillä oloa lämmittää ja pehmentää lähitilalla kasvaneiden Kainuunharmasten taljat. Valmennukseen saapuessa on hyvä hiukan kurkata keliolosuhteita, sillä olemmehan luonnon ympäröimiä. Mikäli pakkanen paukkuu kovasti, niin varustaudu mukavilla ja lämpimillä vaatteilla. Aina on helpompi ottaa ylimääräinen vaatekerta pois. Toki tuli lämmittää, ja talvea varten kodassa on lisälämmikkeeksi vilttejä. Tervetuloa nauttimaan tulistelusta ja mielen valmennuksesta, toivottaapi Syttyjän Salla!