Hinnasto ja ajanvaraus

Hinnasto yksityisille:

Ajan varaamiseksi laita sähköpostia, viesti yhteydenottolomakkeen kautta tai soita, niin katsomme kalenterista sinulle sopivan ajan. Myös illat ja viikonloput mahdollisia! Mikäli haluat valmennuksen tapahtuvan luonnossa, tarkistellaan samalla hiukan säävarauksia.

SAATAVILLA MYÖS LAHJAKORTTEJA

Etävalmennus Teamsin kautta:

1 x 60 min 80,00 € 
4 x 60 min 300,00 € 
8 x 60 min 570,00 € 

Valmennus Konnevedellä kodassa / luonnossa, sis. nokipannukahvit:

1 x 90 min 110,00 €
4 x 90 min 420,00 €
8 x 90 min 780,00 €

Parisuhdevalmennus kodalla / luonnossa, sis. nokipannukahvit:

 1 x 90 min 120,00 €
 3 x 90 min 340,00 €

Sinun päiväsi – Mielen hyvinvointipäivä juuri sinulle

Kesto 3-4 h
Hinta 225 €

Sisältää keittolounaan ja nokipannukahvit kodalla
Sään mukaisen aktiviteetin luonnossa, esim. soutelu Etelä-Konneveden kansallispuiston maisemissa, lumikenkäily, marjastus. sienestys tai ihan vaan maisemien ihailu mikäli se on sinun toiveesi.

 

Valmennuspaketit ovat myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi, joten kysy lisää mikäli kaipaat jotain mitä hinnastosta ei löydy suoraan. 

 

Hinnasto yrityksille:

Mikäli haluat valmennuksen lisäksi aktiviteetin, esimerkiksi jousiammunnan tai jahti- tai kalastusretken, pyydä tarjous sähköpostilla ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus. Samoin kuin siinä tapauksessa, jos haluatte teille räätälöidyn valmennuspaketin, sisältäen esimerkiksi myös yksilövalmennuksia tai laajemman kokonaisuuden. Alla esimerkkivalmennuspaketit, toteutan valmennuksia sovitusti myös isommille henkilömäärille.

 Johtamisen jalot taidot – valmennus esihenkilöille

Kesto 3 h 
Ryhmäkoko: 2-10 hlöä
Hinta: 680,00 € (+alv)

Valmennuksessa sukelletaan niin johtamisen perisynteihin, kuin niihin jaloihin taitoihin, joiden avulla työntekijöitä motivoidaan ja saadaan aidosti sitoutumaan. Johtamisvalmennuksen tulokset päätyvät usein suoraan viivan alla, sillä avaimet menestykseen ovat käsissänne.

Tuottavuutta työhyvinvoinnilla – valmennus työyhteisöille

Kesto 3-4 h 
Ryhmäkoko: 4-20 hlöä
Hinta: 780,00 € (+alv)

Valmennuksessa keskitytään jaksamiseen, kuormitukseen ja palautumiseen. Henkinen ja fyysinen jaksaminen kulkevat käsi kädessä, ja aivotyö kuormittaa usein vielä vapaallakin. Onko töissä hyvä olla, onko tiimissä hyvä olla, mikä työssä kuormittaa? Pienillä asioilla voimme saada työyhteisön voimaan paremmin, ja siten myös toimimaan ja tuottamaan paremmin. 

Tehokkuutta tiimityötaidoilla – valmennus työyhteisöille

Kesto 3-4 h 
Ryhmäkoko: 4-20 hlöä
Hinta: 780,00 € (+alv)

Tiimityötaidot ovat kultaakin kalliimmat, sillä erilaiset puutokset tiimityötaidoissa näkyvät niin huonona viestintänä, turhana päällekkäisen työn tekemisenä kuin välillisesti myös ylimääräisenä kuormittumisena. Tässä valmennuksessa tutkitaan tiiminne toimintaa ja toimintatapoja, ja etsitään juuri teidän tiimillenne toimivat keinot ja ratkaisut. Toimiva viestintä ja tiimityötaidot ovat tämän valmennukset keskiössä, ja niiden avulle kehitämme niin ryhmädynamiikkaa kuin työyhteisön toimivuutta.

Yritysvalmennuksen voitte tilata esimerkiksi osaksi virkistys- tai tyhy-päiväänne, tai tulen valmentamaan yrityksenne toimitiloihin. Valmennus voidaan toteuttaa myös luonnossa, tai Syttyjän yhteistyökumppaneiden kautta erilaisissa kokoustiloissa tai luontokohteissa. Pienet tiimit voidaan toteuttaa myös Syttyjän kodalla Konnevedellä.