Tapahtumat ja kurssit

 

Matka Metsästäjäksi-kurssi

Oletko haaveillut aloittavasi metsästyksen, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tuntuuko kynnys aloittaa metsästys liian korkealta? Tilaisuutesi on tullut nyt, kurssi jonka käytyäsi olet valmis astumaan metsästäjän saappaisiin. Tervetuloa Matkalle Metsästäjäksi!

Matka Metsästäjäksi on kurssi, jossa pääset kurkistamaan metsästyksen maailmaan matalalla kynnyksellä ja monelta kantilta. Kurssi sisältää metsästäjätutkintoon valmentavan koulutuksen ja mahdollisuuden suorittaa metsästystutkinto, sekä paljon paljon muuta. Tavoitteena on, että jokainen Matka Metsästäjäksi-kurssille osallistunut lähtee tapahtuman jälkeen kotiin mukanaan roppakaupalla uutta tietoa metsästyksestä, luonnosta, riistasta ja riistanhoidosta, taskussaan uunituore metsästyskortti valmiina tulevaan syksyyn.

Uusia upeita eräpirkkoja aloitti Matkansa Metsästäjinä heinäkuussa 2023, seuraava kurssi järjestetään toukokuussa! Olisiko nyt sinun hetkesi aloittaa matka kohti unohtumattomia elämyksiä!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Erä’s Peten kanssa.

Metsästystä ja mielenvoimaa

Tervetuloa viettämään viikonloppua metsästyksen ja mielen hyvinvointivalmennuksen parissa!

Viikonlopun aikana metsästämme koirien avulla jahtikauden ajankohdan mukaista riistaa, ja vietämme tuokiot keskittyen henkiseen hyvinvointiin ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla. Ratkaisukeskeinen valmennus pohjautuu kysymyksiin ja ohjattuihin harjoituksiin, niin että jokainen osallistuja saa käydä asioita läpi henkilökohtaisella tasolla, ja jakaa ryhmän kesken vain sen mitä haluaa. Tärkeintä on oman pään sisällä tapahtuva työskentely, ja hetkeen rauhoittuminen. Valmennuksen aikana vallitsee rento ja luottamuksellinen tunnelma, eikä osallistuminen vaadi kuin läsnäoloa ja muistiinpanovälineet.

Tavoitteena on, että jokainen metsästäjä lähtee viikonlopun jälkeen kotiin, mukanaan iloisia metsästysmuistoja sekä oivalluksia siitä, millaisilla askelilla elämä voisi jatkossa olla onnellisempaa ja oman näköisempää.

“Kiitos tästä ikimuistoisesta kokemuksesta. Oli hienoa olla ensimmäisten joukossa kokemassa, miten voimakas kokemus voi olla luontokokemusten ja mielen valmennuksen yhdistelmä sopivien oppaiden avustuksella.”

Haluatko mukaan? Seuraava Metsästystä ja mielenvoimaa on tulossa taas syksyllä 2024, seuraa ilmoittelua tai kysy lisää!

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Erä’s Peten kanssa.

Syttyjä toteuttaa myös erilaiset räätälöidyt kurssit, koulutukset ja valmennukset tarpeen mukaan. Rennosti, laadukkaasti ja asiakas edellä!